De første speakers er nu bekræftet til Nordic Metaverse Summit, der finder sted den 27. januar 2023 i København! Bliv en del af det næste skridt inden for den digitale omstilling.

Dansk Industri (DI) og Instituttet for Fremtidsforskning er gået sammen om at lade nordiske interessenter udforske Metaverset på tværs af industrier. Dette forbereder dig på, hvad der er på vej, og gør dig opmærksom på, hvordan det kan komme til at påvirke din virksomhed - dette er både relevant for private og offentlige organisationer.

Du kan forvente en unik sammensætning af international ekspertise og nordiske casestudier og perspektiver. De første speakers er nu annonceret, og mange flere er på vej.

Nordic Metaverse Summit afholdes på engelsk, og deltagelse foregår ved fremmøde i København.

Nordiske business cases og indsigter

Du får også mulighed for at få indsigt i best practises og cases fra organisationer og virksomheder i Norden. Vi har cases fra Bang & Olufsen, DSB og Polycam X UNESCO og mange flere.

Udgivelsen af den første Metaverse Delphi-undersøgelse nogensinde

På Nordic Metaverse Summit vil du få et eksklusivt indblik i den nye CIFS Delphi-undersøgelse af den fremtidige udvikling af Metaverse frem mod 2030.

En Delphi-undersøgelsen, udført af Copenhagen Institute for Future Studies, der blev gennemført i efteråret/vinteren 2022 med over 100 af verdens førende eksperter inden for metaverset, og som dykkede ned i kritiske usikkerheder. En undersøgelse, der vil belyse, hvordan en tilstedeværelse i metaverset vil være lige så afgørende for brands, som det er at have en webside i dag.

Hvorfor tage med?

Nordic Metaverse Summit er en ny konference, hvis mål er at samle nordiske virksomhedsledere og frontrunner til at udforske, hvordan Metaverset - og fremkommende teknologier - kan påvirke din fremtid både fra et kommercielt og forbrugerstandpunkt. Dette giver deltagere værktøjerne til at handle i stedet for at operere i verdener, der er designet af og til andre.

  • Hvordan can brands og virksomheder forholde sig til Metaverset?
  • Hvad er best practice i norden i forhold til Metaverset?
  • Hvordan kan du inkludere Metaverset i din virksomhedsstrategi?
  • Hvad er essentielt i forhold til forbrugeroplevelsen?

Deltagere vil engagere sig i inspirerende foredrag og debatter og dykke dybt ned i Metaverset for at forstå dets betydnings for fremtisige forbrugere og forretningsmodeller. Deltagere kommer til at udforske strategier, muligheder og udfordringer på tvær af vigtige brancher. Dette gør deltagere i stand til at stille det kritiske spørgsmål, som alle ledere skal stille: Hvad kommer min organisations rolle til at være i dette nye kontinuum?

Hvem bør deltage?

Vi inviterer alle virksomhedsledere, pionerer og alle med interesse i udviklingen af metaverset, som gerne vil udforske mulighederne for deres virksomhed. Dette års Nordic Metaverse Summit fokuserer på de kommercielle potentialer, såsom nye måder at engagere kunder og brugere på, positionering af brands og services i metaverset og bedste praksis fra både den nordiske og globale sfære.

Priser

  • Almindelig indgang: DKK 2.750  
  • DI / CIFS-medlemmer fra 16. december 2022: DKK 2.050**

Alle priser er ekskl. moms. 

Praktisk info

Konferencen finder sted fra kl. 9.00-16.00, med networking fra kl. 16.00-17.00.

Metaverse Summit Speakers

Kontakt for at blive sponsor, partner og taler

Tag fat i Bugge Holm Hansen, fremtidsforsker og eventansvarlig for NORDIC METAVERSE SUMMIT. Email: bhh@cifs.dk Telefon: +4530230170

Send en email til Bugge