Junior Associate

Fuldtids Advisory praktik (Health) - Efteråret 2023

Junior Associate

Er du ivrig efter at udforske hvad fremtiden bringer, samt at være med til at løse strategiske udfordringer i både organisationer og i samfundet? Leder du efter en praktikplads, der kombinerer den undersøgende verden af fremtidsforskning med strategisk rådgivningspraksis, samtidig med at arbejde med globale aktører inden for sundhed? En praktikplads hos Instituttet for Fremtidsforskning (IFF) byder på en unik mulighed for at beskæftige sig med netop det. 

Instituttet for Fremtidsforskning søger fuldtids Junior Associates (Advisory interns) til afdelingen "Health" fra august 2023 og 6 måneder frem. Ansøgningsfristen er d. 11. april 2023. OBS: Det er muligt at modtage ECTS-point som en del af praktikperioden.

Instituttet for Fremtidsforskning er en uafhængig, non-profit fremtidstænketank. Et dedikeret IFF sundhedsteam arbejder i skæringspunktet mellem offentlig og personlig sundhed med fokus på anvendelse af data, styrkelse af borgernes indflydelse og skabelse af økosystemer for samarbejde. Vi arbejder for at forbedre sundhedsplejen ved at udnytte vores flerfaglige kompetencer til at inspirere og udruste individer, organisationer, beslutningstagere og offentligheden til at handle på fremtiden, i dag. Udover at facilitere omlægningen til en mere bæredygtig sundhedspleje udgiver vi rapporter og magasiner i samarbejde med væsentlige sundhedsaktører, afholder forskellige events og organiserer foredrag, kurser og undervisning – derudover skaber og lancerer vi flere joint venture-foretagende. 

HOVEDOPGAVER

Dine hovedopgaver vil være:

 • Foretage research og analyser inden for sundhed
 • Udarbejde indsigter, resultater og anbefalinger til klienter
 • Udvikle materiale til workshops og præsentationer
 • Hjælpe med at facilitere workshops med klienter
 • Støtte Health-teamet i en lang række ad-hoc opgaver

HVAD VI KAN TILBYDE

Som vores nye Health Junior Associate kommer du primært til at arbejde med vores sundhedsteam som en del af et mangfoldigt, tværfagligt og internationalt hold med en interessant og varieret projektportefølje. Der er mulighed for at anvende din viden i praksis, idet vi både har globale projekter, der fokuserer på bedre databenyttelse, samt mere lokale projekter til at fremme nordisk sundhedssamarbejde. Derudover, vil du gennem vores FARSIGHT udgivelser få mulighed for at få udgivet artikler om fremtidsrelaterede emner inden for dit interesseområde. Vi giver dig muligheden for at udforske fremtidens sundhed sammen med os og vores klienter, samt at få et indblik i vores metoder.

HVAD DU KAN TILBYDE

Vi forventer at du er færdiguddannet bachelor eller i gang med din kandidat inden for et relevant akademisk felt. Vi værdsætter forskelligartede baggrunde og personligheder, men du skal besidde:

 • Et højt ambitionsniveau og drive
 • Et kreativt, analytisk alsidigt mindset
 • Evnen til at håndtere og løse komplekse problemer og ønsket om at overstige klienters forventninger
 • En positiv indstilling og humoristisk sans for at passe ind i kulturen på vores arbejdsplads
 • Være flydende i enten dansk eller engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • En sundhedsrelateret akademisk baggrund (life sciences, public/global health, health policy osv.) er en klar fordel

Interesseret? Fortæl os hvorfor du er den rigtige kandidat til stillingen. Send os din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter. Skriv ”Health Advisory Internship” i emnefeltet.