Metaverset

Download vores nye whitepaper, og dyk ned i fremtiden for Metaverset

Metaverset

Metaverset har vist sig at være det næste store fænomen efter mobilt internet, og udtrykket "Metaverse" er eksploderet i popularitet i løbet af det sidste år. Begrebet bliver dog sjældent defineret og forekommer dermed en smule uklart, hvilket kan have konsekvenser for den generelle forståelse.

Hos Instituttet for Fremtidsforskning er vi overbevist om, at Metaverset er et koncept, som vi skal dykke dybere ned i, når det drejer sig om de mulige fremtidsudsigter. I stedet for at definere hvad det betyder i dag, finder vi det mere produktivt at definere hvad det kan udvikle sig til. Så snart teknologien omkring fænomenet er modnet, vil Metaverset revolutionere vores samfund. Det skal vi forberede os på.

Nyt whitepaper: Fremtiden for Metaverset

I vores nye whitepaper udforsker vi fire scenarier for det immersive Metavers. Med denne udgivelse håber vi på at udfordre og inspirere idéer og perspektiver på Metaversets fremtid samt at hjælpe dig med at få en dybere forståelse for de usikkerheder, som præger det. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og download det gratis.

Download nu

Dansk Industri (DI) og Instituttet for Fremtidsforskning er gået sammen om at lade nordiske interessenter udforske Metaverset på tværs af industrier. Dette forbereder dig på, hvad der er på vej, og gør dig opmærksom på, hvordan det kan komme til at påvirke din virksomhed - dette er både relevant for private og offentlige organisationer.

Du kan forvente en unik sammensætning af international ekspertise og nordiske casestudier og perspektiver. De første speakers er nu annonceret, og mange flere er på vej.

Nordic Metaverse Summit afholdes på engelsk, og deltagelse foregår ved fremmøde i København.

Book et foredrag om Metaverset

Er du også i tvivl om, hvad Metaverset betyder, og især hvad det kan betyde for dig og din organisation? Metaverset omfatter sammensmeltningen af vores digitale og fysiske liv, men hvordan vil det påvirke vores liv i fremtiden? Bør du gradvist begynde at forberede dig? Lær mere om hvad Metaverset betyder og hvordan du kan begynde at forberede dig i dag med seniorrådgiver og fremtidsforsker, Sofie Hvitved.

Sofie Hvitved, Senior Advisor & Futurist

Se det seneste Futures Seminar: Work in the Metaverse

Den 24. maj var seniorrådgiver og fremtidsforsker, Sofie Hvitved, vært for vores femte Futures Seminar i år: "Work in the Metaverse". Med sig havde hun erfarne fagfolk, som arbejder i feltet inden for immersiv VR og AR samt med fremtidens arbejde. På seminaret præsenterede vi fire scenarier for fremtiden for Metaverset, som præsenteres og forklares i vores nye whitepaper.

SE SEMINARET

Kontakt