Movement Health 2030

Et partnerskabsinitiativ, der blev lanceret i 2020 med det formål at opbygge bæredygtige og integrerede sundhedsøkosystemer

Movement Health 2030

Movement Health 2030 (MH2030), som er et langsigtet samarbejdsinitiativ, blev lanceret i 2020 med det formål at opbygge bæredygtige og integrerede sundhedspleje-økosystemer. MH2030 opererer nu i Latinamerika, Mellemøsten, Afrika og Europa.

Sammen med Harvard Universitys professor i Global Health Systems, Rifat Atun, har Instituttet for Fremtidsforskning, Microsoft, Roche og Siemens Healthineers dannet Movement Health Foundation.

Læs mere om lanceringen af ​​Movement Health Foundation eller besøg Movement Health Foundations officielle hjemmeside.

Idéen bag Movement Health 2030

Mange lande står over for sundhedsmæssige udfordringer, men de tackler dem på forskellige måder. Ved at deltage i MH2030 kan landene udveksle metoder til at løse sundhedsudfordringer og vælge de mest effektive metoder, helt eller delvist. MH2030 giver læger og klinikere, reguleringsmyndigheder og sundhedsmyndigheder, repræsentanter for sundhedsindustrien og patientorganisationer mulighed for at træde ud af deres daglige rutiner og tænke på fremtiden med MH2030.

Instituttets rolle

Mange lande står over for sundhedsmæssige udfordringer, men de tackler dem på forskellige måder. Ved at deltage i MH2030 kan landene udveksle metoder til at løse sundhedsudfordringer og vælge de mest effektive metoder, helt eller delvist. MH2030 giver læger og klinikere, reguleringsmyndigheder og sundhedsmyndigheder, repræsentanter for sundhedsindustrien og patientorganisationer mulighed for at træde ud af deres daglige rutiner og tænke på fremtiden med MH2030

Den indsigt og de erfaringer, der indsamles på workshopperne, behandles, analyseres og sammenlignes med lignende erfaringer, som derefter deles ved regionale rundbordssamtaler for at identificere fælles løsninger og sikre implementeringen af disse i lande fra samme region.

Ved at samle patientorganisationer, udbydere og forskere sikrer Movement Health inkluderende partnerskabsmodeller til at løse de mest presserende sundhedsudfordringer. På denne måde sikres en holistisk, inkluderende tilgang i workshopperne, som omfatter eksperter fra en lang række områder på tværs af sundhedssektoren.

Vi kombinerer forskningsresultaterne med de resultater, der blev opnået ved rundbordssamtaler og workshops, for at vælge innovationsudfordringer og flaskehalse og for at identificere muligheder for internationalt samarbejde, der vil hjælpe landene med at overvinde deres mest presserende sundhedsudfordringer.