Vi hjælper mennesker og organisationer med at forestille sig, arbejde med, og forme fremtiden.

Instituttet for Fremtidsforskning er en uafhængig, almennyttig tænketank stiftet i 1969.

Ved at opbygge de nødvendige kompetencer til at adressere potentielle fremtider bidrager vi til at skabe et samfund, der er bedre egnet til at imødekomme udfordringer samt gribe de muligheder, vi står over for.

Dette gør vi ved at anvende vores unikke tilgang til fremtidsforskning og foresight, kombineret med mere end 50 års global erfaring og bidrag til feltet, arbejdende for og med organisationer på tvært af den offentlige, private, akademiske og almennyttige sektor, såvel som direkte med offentligheden.

Vores vision er en fremtidsparat verden, hvor alle har ret og mandat til at engagere sig i fremtiden, deltage i og visualisere forandring, så de kan skabe den bedst mulige fremtid for sig selv, samfundet og planeten.

Fremhævet

Bliv Fremtidsparat

Styrk dig selv eller din organisation: Udforsk fordelene ved et individuelt medlemskab eller et organisatorisk partnerskab.

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender

Få værktøjerne til at anvende fremtidsforskning og foresight til dine specifikke samfunds- og forretningsmæssige udfordringer.