Futures Seminar #6: Futures for the Living World (ENG)
31. august, 2022, 16:00 - 17:00 (CEST)
Menneskehedens fremtid er tæt forbundet med og afhængig af Jordens økosystemer – både på godt og ondt. Det kommende Futures Seminar udforsker denne sammenhæng og undersøger de risici, vi løber, hvis vi ikke skifter kurs fra udnyttelse til regeneration. Vi undersøger de nye grænser for biomimetik og det innovationspotentiale, der findes i naturen, i økologiske prognoser og en fremtid, hvor naturen har rettigheder, der kan sammenlignes med menneskers.
More, Better & Brighter Futures (Live-online)
En masterclass, inspireret af 'Futures Literacy'
Denne masterclass giver en uundværlig samling af hands-on redskaber og frameworks, der hjælper dig med forbedre dine fremtidsfærdigheder - defineret af UNESCO som en essentiel færdighed i det 21. århundrede. Denne masterclass inspirerer dig og forbedrer din brug af fremtiden gennem interaktiv deltagelse og læren gennem gøren.
Hvad er Metaverset? Og hvad vil det betyde for fremtidens måde at arbejde?
Download vores nye whitepaper, og dyk ned i fremtiden for Metaverset
Vi udforsker fire scenarier for det immersive Metavers. Med denne udgivelse håber vi på at udfordre og inspirere idéer og perspektiver på Metaversets fremtid samt at hjælpe dig med at få en dybere forståelse for de usikkerheder, som præger det. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og download det gratis.

Nyheder fra Instituttet

Bliv Fremtidsparat

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
4 årlige Futures Seminar med eksterne gæsteoplæg kun for medlemmer og partnere. Og mere på vej...
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender