Futures Seminar #14: Design Futures
30. maj, 2023
D. 30. maj dykker vores online Futures Seminar ned i det spændende koncept, Design Futures, samt hvordan vi gennem fremtider og design kan udforske nye forestillinger og alternativer for det 21. århundrede.
Applied Strategic Foresight (live-online)
12. - 16. juni, 2023
Lær hvordan du kan bruge fremtidstænkning strategisk. Kursusdeltagere vil få en struktureret proces, hvormed de kan forstå forandringsdynamikker, planlægge i forhold til alternative scenarier samt overgå fra applied strategic foresight og fremtidsforskning til strategi.
Udnyt fremtiden for mennesker og organisationer
Er HR-afdelingen i din organisation parat?
Hvordan skal HR-afdelinger fastlægge fremtidige retningslinjer og imødekomme forandringer inden for og uden for virksomheden?
Organisatorisk træning
Skræddersyede træningsprogrammer
Vi tilbyder skræddersyede programmer, der giver dit team eller din organisation muligheden for at arbejde tæt sammen, mens I udforsker fremtiden og lærer, hvordan I kan bruge strategisk fremsyn. Dette gør din organisation bedre i stand til at omdanne betydningsfuldt fremsyn til handlebare indsigter!

Nyheder fra Instituttet

Bliv Fremtidsparat

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
4 årlige Futures Seminar med eksterne gæsteoplæg kun for medlemmer og partnere. Og mere på vej...
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender