More, Better & Brighter Futures (Live-online)
En masterclass, inspireret af 'Futures Literacy'
Denne masterclass giver en uundværlig samling af hands-on redskaber og frameworks, der hjælper dig med forbedre dine fremtidsfærdigheder - defineret af UNESCO som en essentiel færdighed i det 21. århundrede. Denne masterclass inspirerer dig og forbedrer din brug af fremtiden gennem interaktiv deltagelse og læren gennem gøren.
REGENERATE NOW
Fem events, der udforsker de skiftende perspektiver inden for kultur, arkitektur og fremtiden
REGENERATE NOW har til formål at bevæge sig ud over den gængse fortælling om bæredygtighed og bevæge sig ind i et rum, hvor vi ikke blot minimerer skaderne fra den nuværende fra klimaforandringerne, men hvor vi giver mere tilbage, end vi tager, for at skabe en positiv indvirkning for alt liv på denne planet
Ny rapport: Danskerne og klimaet
Instituttet for Fremtidsforskning har i samarbejde med Epinion undersøgt danskernes holdninger til klimaet og klimatiltag.
Omstillingen til et bæredygtigt samfund skal ske hurtigt og vil kunne mærkes af danskerne. Analysen stiller spørgsmålet: Er de parate til det? Hvor vigtigt er klimaet for de danske forbrugere? Hvem, mener de, har det primære ansvar, og hvad er de villige til selv at gøre

Nyheder fra Instituttet

Bliv Fremtidsparat

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
4 årlige Futures Seminar med eksterne gæsteoplæg kun for medlemmer og partnere. Og mere på vej...
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender