Applied Strategic Foresight
D. 13.-17. februar 2023
På dette kursus opkvalificerer vi kursusdeltagerne med en struktureret tilgang til at forstå forandringsdynamik, planlægning af alternative scenarier og fremtidsorienteret organisatorisk strategiudvikling gennem applied strategic foresight og fremtidsforskning. Kurset holdes online.
Organisatorisk træning
Skræddersyede træningsprogrammer
Vi tilbyder skræddersyede programmer, der giver dit team eller din organisation muligheden for at arbejde tæt sammen, mens I udforsker fremtiden og lærer, hvordan I kan bruge strategisk fremsyn. Dette gør din organisation bedre i stand til at omdanne betydningsfuldt fremsyn til handlebare indsigter!
Futures Literacy Masterclass
D. 13.-14. marts
Denne masterclass giver dig et uundværligt sæt af håndgribelige værktøjer og frameworks, der hjælper dig med at forbedre dine fremtidskompetencer - defineret af UNESCO som en essentiel færdighed for det 21. århundrede. Gennem interaktivt engagement og læren gennem gøren, øvelser og håndgribelige værktøj vil denne masterclass inspirere og forbedre din brug af fremtiden.
Ny rapport: Danskerne og klimaet
Instituttet for Fremtidsforskning har i samarbejde med Epinion undersøgt danskernes holdninger til klimaet og klimatiltag.
Omstillingen til et bæredygtigt samfund skal ske hurtigt og vil kunne mærkes af danskerne. Analysen stiller spørgsmålet: Er de parate til det? Hvor vigtigt er klimaet for de danske forbrugere? Hvem, mener de, har det primære ansvar, og hvad er de villige til selv at gøre

Nyheder fra Instituttet

Bliv Fremtidsparat

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
4 årlige Futures Seminar med eksterne gæsteoplæg kun for medlemmer og partnere. Og mere på vej...
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender