Vi hjælper mennesker og organisationer med at forestille sig, arbejde med, og forme fremtiden.

Instituttet for Fremtidsforskning er en uafhængig, almennyttig tænketank stiftet i 1969.

Ved at opbygge de nødvendige kompetencer til at adressere potentielle fremtider bidrager vi til at skabe et samfund, der er bedre egnet til at imødekomme udfordringer samt gribe de muligheder, vi står over for.

Dette gør vi ved at anvende vores unikke tilgang til fremtidsforskning og foresight, kombineret med mere end 50 års global erfaring og bidrag til feltet, arbejdende for og med organisationer på tvært af den offentlige, private, akademiske og almennyttige sektor, såvel som direkte med offentligheden.

Vores vision er en fremtidsparat verden, hvor alle har ret og mandat til at engagere sig i fremtiden, deltage i og visualisere forandring, så de kan skabe den bedst mulige fremtid for sig selv, samfundet og planeten.

Fremhævet

Lær at implementere foresight i din organisation

Styrk fremsyn i din organisation igennem organisatorisk træning eller et Futures Partnership

Organisatorisk træning
Giv dit team eller din organisation muligheden for at arbejde tæt sammen, mens I udforsker fremtiden
Lær hvordan I kan bruge strategisk fremsyn
Omsæt fremsyn til konkret handling
Hands-on undervisning af eksperter
Læs mere
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Udforsk fordelene ved et Futures Medlemsskab

Få 4 årlige FARSIGHT udgivelser på tryk og øjeblikkelig digital adgang til over 150 rapporter, magasiner og publikationer. Du får også 10% rabat på vores online og ons-site kurser, og du støtter vores arbejde for at skabe en bedre fremtid.

Læs Mere

Kalender

Få værktøjerne til at anvende fremtidsforskning og foresight til dine specifikke samfunds- og forretningsmæssige udfordringer.