Megatrends Masterclass (live-online)
Sep. 4-5 | Sep. 7-8
Denne masterclass giver dig fundamentet for at fordybe og forbedre, hvordan du tænker langsigtet omkring strategi og beslutningstagning. Vi giver dig overblik over de overordnede forandringsdrivkræfter og viser dig, hvordan du kan anvende dem på en struktureret måde på de problemer, din organisation står overfor.
Udnyt fremtiden for mennesker og organisationer
Er HR-afdelingen i din organisation parat?
Hvordan skal HR-afdelinger fastlægge fremtidige retningslinjer og imødekomme forandringer inden for og uden for virksomheden?
Organisatorisk træning
Skræddersyede træningsprogrammer
Vi tilbyder skræddersyede programmer, der giver dit team eller din organisation muligheden for at arbejde tæt sammen, mens I udforsker fremtiden og lærer, hvordan I kan bruge strategisk fremsyn. Dette gør din organisation bedre i stand til at omdanne betydningsfuldt fremsyn til handlebare indsigter!

Nyheder fra Instituttet

Bliv Fremtidsparat

For individer
Futures Medlemskab
4 årlige udgaver af FARSIGHT (print & digitalt).
Arkivadgang til alle tidligere rapporter og magasiner.
10% rabat på alle vores online og on-site kurser.
Læs mere
For organisationer
Futures Partnerskab
Vi identificerer og overvåger de vigtigste tendenser og usikkerheder, som er relevante for din organisation.
Vi hjælper dig med at identificere hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation, og hvor løsninger kan implementeres.
Udvid dit syn på fremtidens muligheder, og hold dig opdateret om aktuelle tendenser og udviklinger med adgang til alle vores fremtidsseminarer og publikationer.
Læs mere

Kalender