Futures Medlemsskab

Få 4 årlige FARSIGHT udgivelser på tryk og øjeblikkelig digital adgang til over 150 rapporter, magasiner og publikationer.

Futures Medlemsskab
Tryk & Digital
Futures Membership Print & Digital
DKK 800
Ca.
Plus moms
Vælg
+ shipping udenfor Danmark
Medlemsskab inkluderer
Få kvartalsvise udgaver af FARSIGHT (tryk & digital). Du får også ubegrænset adgang til vores digitale vidensarkiv og en bonus på 10% rabat på kurser.

Bliv medlem af Instituttet for Fremtidsforskning og bliv en del af et fællesskab af fremsynede individer, der arbejder mod en bedre fremtid.

Som Futures Medlem får du værdifulde indsigter og viden om trends og usikkerheder, der vil forme vores samfund, og du udvikler dine egne fremtidskompetencer.

De eksklusive fordele ved at blive Futures Medlem

4 årlige FARSIGHT udgivelser

FARSIGHT er en kvartalsvis publikation, der udforsker mulige fremtider med det formål at provokere og inspirere ændringer i nutiden. Analyser fra vores faste futurister inkluderes sammen med artikler og interviews fra et internationalt hold af freelancejournalister og eksperter, så hver udgave tilbyder en omfattende og mangfoldig fordybelse i et specifikt emne af interesse for en bred vifte af læsere og beslutningstagere.

Udforsk FARSIGHT

Vidensarkiv

Lås op for en skatkiste af viden ved at få digital adgang til vores omfattende samling af tidligere publikationer, herunder FARSIGHT, Scenario Magazine, Scenario Digest og Scenario Reports.

Bonus: 10% rabat på kurser

Som Futures Medlem får du 10% rabat på alle kurser.

Lås op for dine futureskompetencer og udvid din horisont med vores brede udvalg af kurser. Lær, hvordan du anvender fremtidssforskning og strategisk fremsyn til konkrete samfunds- og forretningsudfordringer.

Digitalt Medlemsskab

Få alle fordelene ved et Futures Medlemskab uden forsendelsesomkostninger og ressourceforbrug ved en trykt publikation - tilmeld dig digitalt medlemskab og få øjeblikkelig adgang til vores vidensarkiv og 4 årlige digitale FARSIGHT-udgivelser.

Futures Medlemsskab Digital
Kun Digitalt
Futures Membership Print & Digital
DKK 800
Ca.
Plus moms
Vælg
Medlemsskab inkluderer
Få kvartalsvise udgaver af FARSIGHT-publikationen (digital). Du får også ubegrænset adgang til vores digitale vidensarkiv og en bonus på 10% rabat på kurser.

Kontakt