For individer

Udforsk fremtiden sammen med os.

For individer

Futures Medlemskab

Tilmeld dig nu for at blive medlem af Instituttet for Fremtidsforskning og støt samtidig vores arbejde imod forbedringen af samfundet. Vores mål er at inspirere individer og organisationer samt at give dig værktøjerne til at handle på fremtiden - i dag.

Et Futures medlemskab er til individer, der er nysgerrige omkring, hvordan vores samfund kommer til at udvikle sig i fremtiden.

INDSIGTER & INSPIRATION

Udvid din horisont omkring fremtidens muligheder og forbliv opdateret omkring vigtige trends og udviklinger gennem:

  • 4 udgivelser af FARSIGHT (print & digitalt)
  • 10% af rabat på ethvert af vores kurser
  • Ubegrænset adgang til vores digitale vidensarkiv og artikler på farsight.cifs.dk

Lås op for en verden af i morgen - i dag

Som Futures Medlem af Instituttet lærer du, hvordan du kan bruge fremtiden, få viden og indsigt i trends og usikkerheder, der vil udfordre din tankegang, og få mulighed for at udvikle dine fremtidskompetencer. Alt imens du støtter et almennyttigt, godt formål.

Bliv futures medlem

Kurser

Vi er globalt førende i brugen af fremtidsorienteret metode udviklet til at løse strategiske, organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer.

Digital Only

- Årligt DIGITALT FARSIGHT ABONNEMENT

Futures Reviewed

FARSIGHT er en kvartalsvis publikation, som udforsker mulige fremtider med det formål at fremprovokere og inspirere til forandring i nutiden. Analyser fra vores egne fremtidsforskere indgår sammen med feature-artikler og interviews fra et internationalt team af freelancejournalister og eksperter, således at hvert nummer tilbyder et omfattende og nuanceret indblik i et specifikt emne af interesse for en bred vifte af læsere og beslutningstagere. Emnerne omfatter Urban Futures, teknologi, mobilitet, kunstig intelligens, natur og bæredygtighed, sundhed og geopolitik.

Et udelukkende digitalt medlemskab indeholder:
  • Fire årlige udgivelser af FARSIGHT i digitalt format. Tilgængeligt online og gennem vores iOS og Android apps.
DKK 279
Ca.
Plus moms
Vælg
Momssatsen baseres på den angivne faktureringsadresse ved tilmelding.