Vores arbejde

Vi rådgiver, udgiver, afholder events, organiserer foredrag og kurser og lancerer adskillige joint venture initiativer.

Vores arbejde

Rådgivning

Vi foretager målrettet forskning og støtter beslutningstagning i organisationer globalt gennem scenarieplanlægning, megatrend- og risikoanalyse, innovationsprocesser og strategisk fremtidsforskning.

Hvordan vi arbejder

Vi er globalt førende i brugen af fremtidsorienterede metoder, som er udviklet til at løse strategiske, organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer. Vi anvender metoderne til at støtte vores kunder i at fremtidssikre strategier, planlægge ud over prognoser, udføre risikoanalyse samt fremsynsdrevne innovationsprocesser. Vores metoder er skræddersyede til at imødekomme netop dine udfordringer og behov, som vi vil matche med vores ekspertviden udviklet gennem flere årtiers erfaring.

Læs mere om vores rådgivning

Foredrag

Vi sammensætter foredrag, der er tilpasset netop din organisation og dit interesseområde

Vores eksperter dækker en bred vifte af fagområder og har samlet over halvtreds års erfaring. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om din organisation er privatejet eller en offentlig institution. Klik på en af nedenstående profiler og lær mere om vores eksperter.

Seneste foredrag

Carsten Beck brugte weekenden i Wien, hvor han faciliterede et foredrag om fremtidens reklamebureauer samt kreativitet i den kunstige intelligens' tidsalder. Leder du efter en foredragsholder til dit næste event? Klik på linket og udforsk vores liste over foredragsholdere. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om din organisation er privatejet eller en offentlig institution.

Læs mere om vores foredrag

Kurser

Vi er globalt førende i anvendelsen af fremtidsorienterede metoder, som er udviklet for at løse strategiske, organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer.

Publikationer

FARSIGHT er en kvartalsvis publikation, som udforsker mulige fremtider med det formål at fremprovokere og inspirere til forandring i nutiden. Analyser fra vores egne fremtidsforskere indgår sammen med feature-artikler og interviews fra et internationalt team af freelancejournalister og eksperter, således at hvert nummer tilbyder et omfattende og nuanceret indblik i et specifikt emne af interesse for en bred vifte af læsere og beslutningstagere. Emnerne omfatter urbane fremtider, teknologi, mobilitet, kunstig intelligens, natur og bæredygtighed, sundhed og geopolitik og meget mere.
Bliv Futures medlem

Køb vores publikationer

Vores publikationer kan købes enkeltvis. Hvis du er interesseret i en bestemt udgivelse, er du kommet det rette sted. Køb digitale eller håndfaste versioner af vores tidligere publikationer eller den nyeste udgave af FARSIGHT.

Gå til shop

Initiativer

Vi lancerer løbende nye fremtidsinitiativer, fra multiklientstudier til samarbejdende tænketanke og dagsordensættende joint ventures.