Sofie Hvitved

Hvordan kan din organisation handle på nutidens virkelighed og navigere mediernes og teknologiens mange mulige fremtider?

Eksempler på Keynotes

  • Metaverset - Hvad betyder det for samfundet, virksomheder og dig? 
  • Fremtidige medietrends - En ny digitaliseret virkelighed 
  • Kunstig intelligens og fremtidens syntetiske medier 
  • Hvordan man navigerer i fremtidens medielandskab 
  • Den flydende forbruger 
  • Fremtidens gaming 
  • Hvad er fremtidens outreach? 

Om Sofie

Sofie Hvitved er senior rådgiver og Head of Media, og har været tilknyttet Instituttet siden 2018. Sofie fokuserer på fremtiden for medier, underholdning og teknologi. Hendes fokusområde ligger inden for udvikling og eksekvering af strategi- og innovationsprojekter i medie- og teknologilandskabet. Hun bliver ofte brugt som ekspert i medierne og er citeret som en af de mest interessante personer i Europa at tale med om mediernes fremtid og borgernes rolle - direkte og indirekte - i udformningen af vores samfund.  

Hun har stor erfaring med keynote-foredrag og præsentationer om en lang række emner inden for medier og teknologi, og er blandt andet en af de førende eksperter indenfor udviklingen af metaverset. Hun har deltaget i alt fra globale konferencer til mindre foredrag og workshops; fra Norwegian Broadcasting Corporation (NRK), European Broadcasting Union (EBU), Innovation Norway og Novo til mindre SME'er, organisationer og konferencer som Copenhagen Future TV Conference, CopenX Realities og RovioCon. Emner omfatter bl.a.  Metaverset, Fremtidens Forbruger, Megatrends, Fremtidens Medier, Creator Economy og mange flere. 

Sofie er særligt interesseret i medielandskabets nye logikker, og hvordan vi sikrer, at vi stiller de rigtige spørgsmål og har det bedste overblik over trends og megatrends. 

Baggrund

Sofie er kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har en strategisk baggrund inden for mediebranchen, bl.a. fra DR og som projektleder på mediekonferencerne, New Media Days. Hun er ligeledes medlem af Medienævnet (2022-2026), og en del af juryen på International News Media Associations INMA Awards 2022. Hun har ligeledes arbejdet med udgivelse af magasiner, digitalisering og teknologi og har håndteret en lang række verdensomspændende konsulentprojekter, hvor hun trækker på sin brede teoretiske og praktiske viden fra mediebranchen. Sofie har boet i forskellige byer i Europa og Sydamerika og er i dag bosat i København. 

Interesseret i et foredrag med Sofie?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig