For Organisationer

Organisationer med en struktureret tilgang til strategisk fremsyn klarer sig bedre end organisationer, som ikke forbereder sig på en stadigt mere usikker fremtid.

For Organisationer

Organisatorisk træning

Instituttet tilbyder skræddersyede organisatoriske træningprogrammer, der hjælper dig med at integrere fremsyn og fremtidstænkning i dine organisatoriske processer og strategisk beslutningstagning. Vi tilbyder bl.a. bootcamps og kurser for at sikre maksimalt engagement og læringsudbytte.

Forbered dig på fremtiden i dag

Futures Partnerskab

- GØR DIN ORGANISATION FREMTIDSPARAT

Vi inspirerer og giver din organisation redskaberne til at træffe bedre beslutninger om fremtiderne. Dette gør vi igennem strategisk monitorering af kritiske trends og usikkerheder, ved at hjælpe din organisation med at udvikle fremsynskompetencer og ved at give dig løbende, banebrydende fremtidsindsigter. Til organisationer, der ønsker at bruge fremtiden og være forberedt på at tackle usikkerhed, kompleksitet og muligheder.

Instituttet er et fællesskab for individer og organisationer. Med et partnerskab får I fuld adgang til vores tilbud og indsigter. Se listen over Futures Partnere - her.

Strategisk Monitorering

Organisationer med en struktureret tilgang til strategisk fremsyn præsterer bedre end organisationer, der ikke forbereder sig på en i stigende grad usikker fremtid. Vi tilbyder løbende handlingsorienteret research gennem:

  • CIFS Strategic Monitoring af kritiske trends og usikkerheder
  • En rådgiver, I er fortrolige med, som står klar til løbende dialog og sparring

Next-Level opgraderinger

Mange organisationer er usikre om, hvor de skal starte i forhold til at arbejde effektivt med fremtiden. Sammen identificerer vi, hvor strategisk fremsyn kan gøre den største forskel i din organisation gennem:

  • Enten: 1) En skræddersyet præsentation om et emne efter eget valg ELLER 2) To kursuspladser på et af vores populære kurser
  • 10% rabat på de første 200.000 DKK, der bruges på projekter

Indsigter & Inspiration

Udvid din horisont, når det kommer til fremtidige muligheder og forbliv opdateret omkring vigtige trends og udviklinger gennem:

  • 4 FARSIGHT* (print & digitalt), ubegrænset adgang til vores digitale vidensarkiv og 10 Futures Seminars med fremtidsforskere og ekspertgæster
  • Bliv 'thought leaders' omkring fremtiden gennem co-branding med Instituttet og ved at støtte en non-profit til at lave fremtidsforskning.

Bliv Partner

Hvis du og din organisation er interesserede i at blive Futures Partner, udfyld venligst nedenstående formular så kan vi kontakte dig.

Rådgivning

Vi foretager målrettet forskning og støtter beslutningstagning i organisationer gennem scenarieplanlægning, megatrend- og risikoanalyse, innovationsprocesser og strategisk fremtidsforskning.

Instituttet for Fremtidsforskning har en lang historie og mange års erfaring med at arbejde med virksomheder og organisationer verden over og rådgive om strategisk fremtidsforskning, megatrendanalyser og scenarieplanlægning. Fremtidsforskning handler ikke om at forudsige fremtiden, men snarere om at opbygge en modstandsdygtighed og identificere de muligheder, der opstår i lyset af usikkerheden – samtidig med at man forholder sig åben over for kompleksiteten.

Vi er globalt førende i brugen af fremtidsorienteret metode, hvilket er udviklet til at løse strategiske, organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer. Vi anvender metoderne til at støtte vores kunder i at fremtidssikre strategier, planlægge ud over prognoser, udføre risikoanalyse samt udføre fremsynsdrevne innovationsprocesser.

Megatrends & Strategi

Megatrends er langsigtede tendenser, der påvirker samfund globalt. De er som tektoniske plader, der bevæger sig under vores samfund, og som langsomt men sikkert påvirker alt omkring os. Vores mantra er: "Man kan ikke gemme sig fra en megatrend". Når man vil udvikle en solid og succesfuld strategi eller scenarieproces, er det essentielt at identificere de megatrends, der påvirker fremtiden for netop din organisation, og at være forberedt på deres virkninger.

Hvordan vi kan støtte jer

Vores metoder er skræddersyede til at imødekomme netop dine udfordringer og behov. Vi vil møde disse behov med vores ekspertviden, hvilket vi har flere årtiers erfaring med. Vores eksperter kommer fra mere end ti forskellige akademiske og faglige discipliner, hvilket gør os i stand til at afspejle og reflektere den mangfoldighed af dynamikker, der påvirker enhver moderne person, virksomhed og organisation. Et samarbejde med os styrker din evne til at navigere i fremtiden samt din evne til at udforme den.

Instituttet for Fremtidsforskning arbejder eksplorativt og uafhængigt af særinteresser. Dette sikrer din organisation en dynamisk, anvendelig og upartisk tilgang, der leverer resultater, som bygger på et 360-graders syn på fremtiden.

Foredrag

Vores foredrag tilpasses jeres organisation og interesser.

Vores rådgivere dækker et bredt spænd af fokusområder og har over fem årtiers erfaring. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om jeres organisation er privat eller offentlig. Klik på en profil nedenfor og læs mere om vores rådgivere.

Seneste foredrag

Carsten Beck tilbragte weekenden i Wien, hvor han faciliterede et foredrag om fremtidens reklamebureauer og kreativitet i den kunstige intelligens' tidsalder. Leder du efter en taler til dit næste event? Klik nedenfor og udforsk vores liste over foredragsholdere, temaerne vi tidligere har dækket, og hvordan vi kan inspirere dig og din organisation ved jeres næste event.

Læs mere om vores foredrag