Martin Kruse

Fremtidsforsker, panelekspert og polyhistor, med over 20 års beskæftigelse inden for bæredygtighed, fremsyn og innovation.

Eksempler på Keynotes

  • Fremvæksten af hydrogen-økonomien?
  • Bæredygtighedens fremtid og den cirkulære økonomi
  • Handler forbrugere på klimaforandringerne?
  • Byer, klima og cirkularitetskonstruktioner
  • Fremtidens landbrug og risici for landbrugsteknologi-industrien
  • Hvorfor fremsyn? - Hvordan opbygger man organisatoriske fremsynskapabiliteter?
  • Kursus: Master of Innovation

Om Martin

Martin leder forskningen om miljø og ressourcer samt fremsyns- og fremtidsstudier på Instituttet. Han er strategikonsulent og fremsynsanalytiker med erfaring inden for rådgivning af topledelser - på tværs af brancher - vedrørende strategiske interesser. Hans passion for fremtidsstudier startede trivielt og førte til, at han blev den første praktikant på Instituttet. Han er siden blevet en ekspertpanelist vedrørende grøn vækst på G20-topmødet og rådgiver blue chip selskaber over hele verden. Han har siden 2003 bistået klienter med bedre at forstå de tendenser, risici og muligheder, der udgør deres ydre miljø, med fokus på bæredygtighed, cirkularitet og sammenhængen mellem klimaforandringer, mad, energi og vand.

Baggrund

Martin har sin akademiske baggrund i semiotik - studiet af tegn som værende tidlige advarsler og svage signaler - og skrev speciale om scenarier og fremtidsstudier. Han har arbejdet ekstensivt med bæredygtighed og blev valgt til at deltage i ekspertpanelet, der skulle komme med anbefalinger om grøn vækst til G20-topmødet. Selvom han i sit arbejde primært fokuserer på sammenhængen mellem mad, energi, klima og vand, har han også arbejdet med byggeri og boliger, sikkerhed samt kreativitet og innovation.

Interesseret i et foredrag med Martin?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig