Thomas Geuken

Uddanner C-Suite ledelser og kickstarter fremtidstænkning.

Eksempler på Keynotes

  • En rejse ind i fremtiden - Implikationer af megatrends (skræddersyet til jeres kontekst)
  • 'The New Normal' - Hvordan COVID-19 kan bruges som en katalysator for fremtidssikring af vores virksomheder
  • Fremtidens arbejde, arbejdsstyrke og arbejdsplads
  • Fremtidens uddannelse og læring
  • De 5 megatrends, som omformer vores liv i fremtiden
  • Fremtidens HR, lederskab & organisationer
  • Mennesker og robotters fremtid - Kunstig intelligens
  • Hvad driver fremtidens kulturelle forbrug?
  • CEO'ens og C-Suites fremtidige mindset
  • Fremtiden for mental sundhed

Om Thomas

Associeret direktør, fremtidsforsker, statsautoriseret klinisk- og ledelsespsykolog, forfatter og musiker - Thomas Geuken er en schweizerkniv af en foredragsholder. I løbet af de sidste femten år har han skrevet og været interviewet til mere end tre 30 artikler om fremtiden, lederskab, psykologi og erhverv. Hans bøger "All Dressed Up - But Nowhere To Go" og "Rock'n'Roll Leadership" udfordrer status quo'et for ledelse og organisatorisk tænkning og tilbyder alternative organisatoriske rammer for at opnå kommerciel succes. Thomas' foredrag er provokerende og inspirerende, komplimenteret af hans evner inden for storytelling og hans energiske personlighed. Han tilskynder til fremtidstænkning ved brug af scenarier til at fremtidssikre din organisation, og han efterlader publikum optimistiske og med ny indsigt i, hvordan de skal tænke på fremtiden.

"Jeg må til tasterne for at anbefale Thomas, som holdt et af de mest inspirerende oplæg om vores “fremtider”. Han var levende, engageret og yderst inspirerende. Jeg noterede og noterede – og har efterfølgende kunnet citere Thomas mange gange. Både i min undervisning, til udvikling af forretninger og ikke mindst til inspiration både til egne og andres virksomheder. Tak Thomas for din inspiration – og dit blændende oplæg."
- Tine Weppler, Direktør, Gyldendals Forlag
"Thomas er en fantastisk, energisk og spændende person, som leverer god inspiration og stof til eftertanke, når man lytter til hans observationer omkring vores samfunds fremtid. Jeg kan stærkt anbefale Thomas som en motiverende foredragsholder, hvis man vil bevæge, udfordre og motivere publikum om, hvordan vores fremtid udvikler sig til forskellige scenarier, samt hvordan man finder sig selv iblandt dem."
- Martin Trolle, Admin. Direktør, Techdata
"Jeg har hyret Thomas som Keynote-foredragsholder to gange: en virksomhedskonference og et projekt kick-off. Han er en fascinerende foredragsholder, ekstremt inspirerende og energisk. Hans omfattende viden og forskningsbaggrund skaber en atmosfære af sand ekspertise. Deltagere værdsætter hans mod og indsigt og formår at udfordre deres organisationer til at blive mere innovative."
- Erik Kayser, Partner, Implement Consulting Group

Baggrund

Thomas dimitterede fra Københavns Universitet i 1999 med en kandidatgrad i psykologi. Udover at være medstifter af en række startups, der går på tværs af industrier, blev han associeret med Instituttet i 2005 og udviklede sig hen mod sin nuværende rolle som associeret direktør. Han har arbejdet som strategisk rådgiver for organisationer på tværs af brancher - fra Google og Nordisk Film til regeringer og kommuner - hvilket gør ham til en ægte schweizerkniv inden for rådgivning og foredrag.

Interesseret i et foredrag med Thomas?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig