Carsten Beck

Hvordan kommer megatrends til at påvirke jeres fremtid?

Eksempler på Keynotes

  • Fremtidens forbrugerlandskab efter COVID-19 - Hvordan eventbranchen kan lave et comeback
  • Scenarier for global detailhandel
  • Grænseregioner i Europa - Fremtidige perspektiver
  • Fremtidens arbejde
  • Ændringer i danske og europæiske værdier og holdninger
  • Scenarier og trends: Værktøjer til analysen af fremtidens CSR
  • Forbrugerperspektiver i rejseindustrien
  • Fremtiden for fysiske møder
  • Teknologi og arbejde - Nye muligheder
  • Hvordan vi som individer opfatter fremtiden

Om Carsten

Carsten Beck holder keynotes og præsentationer for mange forskellige sektorer og publikummer. Emnerne spænder over fremtidens arbejde, fremtidens forbruger, makrotrends, der påvirker markeder og samfund, og meget mere. Selvom vi ikke kan forudsige fremtiden, er arbejdet med trends og scenarier et vigtigt skridt i retningen mod at skabe en bedre fremtid for mennesker, organisationer og samfund. I mere end 30 år har Carsten Beck med høj energi og entusiasme holdt foredrag og afviklet workshops i over 30 lande. Fra globale scener til lokale arrangementer; fra IKEA, Siemens, Google, Swarovski og Cisco til Roskilde Festival, lokale skoler og NGO'er. Fremtiden er sjov - og nogle gange skræmmende. Men uanset hvad er en positiv indstilling vigtig, når man taler om fremtiden.

Tak til Carsten Beck for et spændende og inspirerende indlæg på DBIs Securitydag. Det var et medrivende foredrag, humoristisk leveret, og vi fik på en god og forståelig måde rettet blikket frem mod 2035 og tidens megatrends.
Maiken Skriver Poulsen, DBI
Vi har i ledergruppen på U/NORD haft den store fornøjelse at høre Carsten Becks oplæg, Uddannelse til Fremtiden. Carsten fremstod super kompetent og meget vidende, og fik afleveret sine budskaber med humor og overskud. Ledergruppen var meget begejstrede for Carstens oplæg, de oplevede sig både inspirerede og godt ’underholdt’, og de fik stof til refleksioner om såvel deres driften i deres egen afdeling som deres ledelsespraksis. Flere ledere har allerede ytret ønske om at vi inviterer Carsten igen for at fortælle om et af hans andre ekspertområder.
Marie Louise Mailand, Specialkonsulent HR og Organisation U/NORD
"Instituttet for Fremtidsforskning spillede en vigtig rolle i vores langtidssigtede strategidiskussioner. Carstens foredrag udfordrede os til at tænke ud af boksen med vores håndgribelige og kortsigtede forretningsantagelser, hvilket er altafgørende for at kunne forestille sig fremtiden for vores forretning."
- Mariana Mynarski, Global Marketing Manager, Fitesa
"Carsten oversætter altid de store bevægelser og trends til håndgribelige og forståelige fakta. Hans måde at bruge story-telling, altid med et stort smil, stort hjerte og videnskabelig fremgangsmetode, er en god måde til at skabe opmærksomhed og interesse i, hvordan man navigerer her og nu med fremtiden in mente. Carsten er god til at lytte og bringe perspektiver ind i dialogen. Jeg nyder at dele ideer og refleksioner med ham!"
- Jenny Hjalmar Åkerblad, Leadership & Competence Manageer, IKEA
"Vi havde en meget inspirerende dag med Carsten Beck, der satte gang i mange tanker om, hvilke kompetencer fremtiden kræver. Dette glæder vi os meget til at arbejde videre med."
- Betina Helle Schytte, Secretariat Manager, DTU Biosustain
"Som en virksomhed med fart på, og som er styret af fremtidens trends og tendenser, virkede det helt naturligt at booke et foredrag med Carsten. Oplægget var spændende, informativt og underholdende. Med relevante emner og skræddersyede pointer var oplægget en stor succes. Carsten er en dygtig og engageret foredragsholder, der formår at holde publikums opmærksomhed hele oplægget igennem!"
- Charlotte Hansen, Bestseller A/S
”Politiet påvirkes i høj grad af samfundet – lokalt, nationalt og globalt – og derfor var det værdifuldt for os sammen med Carsten at kigge ind i fremtidens megatrends. Carsten formidlede stoffet på en nærværende og relevant facon – perfekt til at kickstarte en refleksionsproces om fremtidens politi.”
- Den øverste ledelse i Syd- og Sønderjyllands Politi
Tusind tak til Carsten Beck for deltagelse på vores bæredygtighedskonference som indlægsholder her på Forsikringsakademiet. Din energi og indsigt i fremtidens kunder var en værdifuld afslutning på et komplekst emne. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var som altid, at din formidling er klar og præcis samt at dit gode humør kommer helt ned på bagerste række. Ikke overraskende for os her på Forsikringsakademiet som kender dig og har arbejdet sammen med dig i mange år.
Bjarne Dyrberg, Chef for Politik og Markedsudvikling, Forsikringsakademiet

Baggrund

Carsten Beck har akademisk baggrund i Politisk Økonomi. Han har arbejdet for Instituttet i mere end 30 år og har arbejdet i over 30 lande. Carsten er en af de mest populære keynote-foredragsholdere i Danmark. Baseret på indsigter, skabt i samarbejde med globale klienter og kollegaer på Instituttet, bringer Carsten nye perspektiver, nye cases samt massere af entusiasme til enhver samtale, der omhandler fremtiden.

Interesseret i et foredrag med Carsten?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig