Tamira Snell

Rådgiver om adfærds-, livsstils- og forbrugsændringer.

Eksempler på Keynotes

  • Forbrugsmønstre og adfærdsændringer
  • Mennesker - Nye efterspørgsler i fremtiden
  • Digitalisering og fremtidens adfærds- og forbrugsmønstre
  • Den nye sundhedsforbruger
  • Mennesket og byen - Hvordan kommer vi til at leve i fremtiden?
  • Fremtidens individualitet og fællesskab
  • Drømme som innovationsmetode

Om Tamira

Tamira Snell interesserer sig primært for mennesker. Hun drives af ønsket om at forstå, hvorfor vi lever, føler, tænker, handler og forbruger, som vi gør. Hendes foredrag tager udgangspunkt i dynamikken mellem samfundsstrømninger, kulturelle forskydninger og fremkomsten af nye adfærdsmønstre. Tamira hjælper og rådgiver organisationer til bedre at kunne navigere i en verden, der er i konstant forandring. Dette gør hun ved at kombinere makro-perspektivet på ændringer i globale fællesskaber med mikroniveauets analyser af adfærd og behov.

"I en tid med store usikkerheder for hele oplevelsesindustrien tilbød Tamiras foredrag om ændringer i forbrugeradfærd og behov til Horestas årlige konference et inspirerende perspektiv for vores 450 deltagere."
- Henrik Messmer, Kommunikationsdirektør, Horesta
"Tamira har været vores 'fyrtårn' igennem vores Future Hearing Journeys-projekt. Hun har en enestående evne til hurtigt at forstå, analysere og syntetisere, hvad vores behov er, og guide os let og effektivt i den rigtige retning. Takket være hendes viden, ekspertise og erfaring om fremtidsstudier, trendanalyser og scenarieopbygning, har vi nu udviklet og skabt 4 scenarier for den internationale høreapparatsektor på 3 måneder."
- Ena Nielsen, Assoc. Direktør, IDA Instituttet
"Tamiras foredrag om megatrends og deres betydning for forbrugere og detailhandel gav et værdifuldt blik på og input til vores Leaders Lab for vores internationale topledelsesgruppe."
- Allan Nørgaard, HR & Academy Direktør, Kvik

Baggrund

Tamira er uddannet i kultursociologi og tilbragte mange år i udlandet, inden hun flyttede tilbage til Danmark. Hun har arbejdet i stillinger som bl.a. Lead Insight Analyst i KPMG, Trend Ethnographer hos Flensby & Partners og Insight Lead i Nordic Health Lab. Hendes arbejde som fremtidsforsker på Instituttet giver hende mulighed for at gøre det, hun gør bedst: at definere nye udviklingsområder for innovation ved at bygge bro mellem nuet og fremtiden .

Interesseret i et foredrag med Tamira?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig