Lasse Jonasson

Rådgiver om integration af strategisk tænkning og fremsyn i byudvikling og finanssektoren.

Eksempler på Keynotes

  • Strategi og fremsyn - Hvordan man forbereder sig på en usikker fremtid
  • Fremtidens byer - Hvordan byer kommer til at udvikle sig over de kommende årtier

Om Lasse

Fremtidsforsker, Lasse Jonasson, er direktør for rådgivningsafdelingen på Instituttet. I løbet af de sidste 5 år har han rådgivet topledelser om, hvordan man forbereder sig på fremtiden inden for byudvikling, risikostyring og strategi. Han har mange års erfaring med at kommunikere langsigtede strukturelle ændringer i organisationer. Dette sker gennem scenarieplanlægning, trendanalyse og organisatorisk modstandsdygtighed.
Lasse er medforfatter til rapporten, "Transformation of Trust: How Blockchain and Digital Identity Will Change Our World", og har præsenteret rapportens hovedkonklusioner ved arrangementer i København, Oslo og Bruxelles. Lasse arbejder i øjeblikket på projekter relateret til fremtidens byer, finanssektoren og kommende Scenario Reports samt forskellige foredrag og workshops for kunder i en bred vifte af sektorer. Lasse har 15 års erfaring med rådgivning af mange forskellige organisationer. Derfor har han et stort kendskab til kommunikationen og implementeringen af ​​strategisk tænkning og fremsynethed i både private og offentlige institutioner. Han formår at demonstrere sin faglige ekspertise forståeligt og engagerende.

"Lasse faciliterede et super inspirerende foredrag til vores strategiseminar, hvor han illustrerede megatrends i digitalisering, demokratisering og individualitet, samtidig med at han holdte det konkret og relevant for vores industri."
- Annemette Fuglsang, Direktør, Renosyd

Baggrund

Lasses har tidligere arbejdet i en lederrolle i finansbranchen, hvor han havde fokus på de strategiske konsekvenser af dynamiske forretningsmodeller og teknologisk udvikling i et konkurrencedygtigt landskab. Han har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School.

Interesseret i et foredrag med Lasse?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig