Klaus Æ. Mogensen
ASSOCIATED PARTNER
+45 30 65 11 22

Introduktion

Klaus er en erfaren fremtidsforsker med fokus på den rolle som videnskabelige og teknologiske fremskridt kommer til at spille i alle aspekter af fremtidens samfund. Han er videnskabsredaktør og -skribent på Scenario Magazine og fast medskribent på Instituttets kvartalsmæssige Scenario Reports. Han var redaktør og hovedskribent på Instituttets bog Creative Man fra 2004 og skrev i 2011 bogen Modkultur – fra underground til bundlinje med Katrine K. Pedersen (begge udgivet af Gyldendal). Klaus er en erfaren foredragsholder. Han har holdt foredrag over det meste af Europa såvel som Brasilien og Rusland, og han bidrager ofte med sin viden i projekter for større globale virksomheder og organisationer.

Professionelt Resumé

Klaus har en bachelorgrad i Fysik og Astronomi fra Københavns Universitet og har arbejdet med forskellige jobs i flere brancher, før han kom til Instituttet i 2001, herunder tre år som professionel forfatter og oversætter.

Fun Fact om Klaus

Ved siden af sit arbejde som fremtidsforsker skriver Klaus af og til science fiction og fantasy, noget der har udmøntet sig i en roman og en novellesamling ud over adskillige historier udgivet i danske tidsskrifter og antologier. Han er en af Danmarks førende eksperter i science fiction- og fantasylitteratur og er ansvarshavende redaktør for tidsskriftet Himmelskibet, der beskæftiger sig med disse og lignende genrer.