Daria (Dasha) Krivonos

Rådgiver klienter omkring megatrends, geopolitik, økonomi og overordnede sociale udviklinger.

Eksempler på Keynotes

  • Smuldrende søjler - Den skiftende magtbalance i det 21. århundrede
  • Den flydende forbruger - Fremtidige forbrugertendenser
  • Fremtidens arbejde - Ville dine børn arbejde i din organisation?
  • Post-pandemisk verden - Hvornår og hvordan?
  • Byg fremtiden - Bymæssige tendenser og smart-byer

Om Dasha

Som administrerende direktør for Instituttet for Fremtidsforskning er Daria (Dasha) Krivonos en erfaren keynote-foredragsholder. Dasha har omfattende ekspertise inden for geopolitik og global handel, energimarkeder og økonomi samt strategisk, operationel og projektorienteret risikostyring. Dasha hjælper publikummer over hele verden med at forstå, hvilke tendenser, der er vigtige for deres virksomhed. Dasha har et skarpt blik for at implementere strategi i konkrete situationer og håndtere de medfølgende udfordringer, en organisation kan opleve. Dashas personlige internationale baggrund og karriere i A.P. Møller - Mærsk giver anledning til fascinerende perspektiver og indsigter omkring fremtidens markeder og samfund. I 2023 blev Dasha vurderet som den næstbedste taler ved Presidents Summit i København, Nordeuropas førende forretningskonference med mere end 1500 deltagende virksomheder.

"De nuværende og fremtidige landskaber undergår hurtige og omfattende ændringer, især i den måde vi arbejder på, og hvordan vi strukturerer vores organisationer. Dasha sluttede sig til vores HR-netværk for at dele indsigt og vigtige tendenser, der former den fremtidige talentbase og definerer og påvirker mangfoldighed og inklusion af fremtiden."
- Rasmus Buhl Jørgensen & Jacob Rabøl, Partners, The Academy
"Når man kigger ud over de umiddelbare strategihorisonter, tilbød Dashas tale om megatrends, usikkerheder og global dynamik et værdifuldt perspektiv og en udfordring til vores dialog og proces."
- Lotte G. Lundberg, Direktør, Den Danske Maritime Fond

Baggrund

Dasha har en MSc i Økonomi, som hun har brugt i sine tidligere stillinger som økonom og leder af ERM i Mærsk. Dasha har været medforfatter til en række af Instituttets rapporter om emner som fremtiden for global handel, geopolitik og magtbalancer, klima og bæredygtighed samt tillid og blockchain. Hun er en erfaren keynote-foredragsholder og har deltaget i både globale arrangementer for store multinationale selskaber samt mere intime og interaktive foredrag for mindre publikummer.

Uddrag fra BLOXhub interview

Interesseret i et foredrag med Dasha?

Udfyld formularen forneden og bliv kontaktet af os.

Foredragsansvarlig